grift

Boekpresentatie 'Parels van de Edese landschappen'


De gemeente Ede, Stichting Landschapsbeheer Gelderland, GAW ontwerp+communicatie en Uitgeverij Blauwdruk nodigen u uit voor de
presentatie van het boek PARELS VAN DE EDESE LANDSCHAPPEN, op zaterdag 2 december 2017 om 14.30 uur op Landgoed Groot Zonneoord, Zonneoordlaan 17,  6718 TK Ede.

Boek parels van de edese landschappen
Het boek, een initiatief van Stichting Landschapsbeheer Gelderland en de gemeente Ede, vertelt het verhaal van de vijf landschapstypen die de gemeente Ede kenmerken. Het boek is in samenwerking met een groot aantal inwoners uit Ede tot stand gekomen. Zij hebben de plekken uitgezocht en de verhalen verteld die in dit boek samenkomen. Het boek is daarmee net als de landschappen een uniek Edes product.

Fotograaf Marten Idema, die tijdens de productie van dit boek onverwacht overleed, maakte tijdens zijn leven duizenden foto’s van de landschappen van zíjn Ede. Een bescheiden deel daarvan is te zien in dit boek. Het boek is daarmee niet alleen een ode aan het landschap maar ook een hommage aan de door de natuur en landschap zo bevlogen Edenaar Marten Idema.

Agenda

Boekpresentatie 'Parels van de Edese landschappen'

Zaterdag 2 december om 14.30 uur op Landgoed Groot Zonneoord in Ede.

.
vlak
steenuil logo
endkolom